Zajęcia na kursie będą odbywać się w terminie: od 25.01.2021 do 19.02.2021. w sposób zdalny, tj. wszystkie zajęcia odbywać się będą przez internet.
Plan zajęć: PLAN ZAJĘĆ PIEKARZ 2
WAŻNE: Wytyczne dla uczniów realizujących naukę zdalną w CKZ Nr 2 w Olkuszu
TECHNIKA W PRODUKCJI PIEKARSKIEJ - mgr Barbara Gałuszka Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
TECHNIKA W PROD. PIEKARSKIEJ tydzień 1
Technika prod piekarskiej 2 tydzień
Technika prod. piekarskiej 3 tydzień
Technika prod. piekarskiej tydzień IV
TECHNOLOGIA PRODUKCJI PIEKARSKIEJ - mgr inż. Wiesława Kurek Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Piekarz 2 Technologia produkcji piekarskiej tydzień 1
PIEKARZ 2 Technologia Surowce piekarskie.2 tydzień
PIEKARZ 2 Technologia - drożdże 2 tydzień
PIEKARZ 2 TECHNOLOGIA - Materiały pomocnicze i klasyfikacja pieczywa 3 tydzień
PIEKARZ 2 TECHNOLOGIA PROD PIEKARSKIEJ Receptury i normy 4 tydzień