Kelner

foto1
Zapraszamy do Zespołu Placówek Oświatowych w Olkuszu
foto1
Ośrodek Dokształcania i Doskonalenia Zawodowego
foto1
Nowoczesne pracownie szkoleniowe
foto1
Bursa Szkolna
foto1
Sale konferencyjne

Komunikat dla uczniów

Proszę każdego ucznia o przesłanie następujących danych osobowych:
Kelner, Nazwisko i imię, imiona rodziców, data urodzenia, miejsce urodzenia, PESEL, adres zamieszkania, Szkoła, adres e-mail, nr. telefonu, na adres e-mailowyTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (dane te są potrzebne do dokumentacji kursu oraz do wypełnienia Zaświadczeń o  ukończeniu Kursu).

Przesłanie tych danych jest potwierdzeniem uczestnictwa na Kursie w terminie 25.05.2020 -19.06.2020 oraz umożliwi każdemu nauczycielowi kontakt z uczniem na tym kursie zawodowym.

 

Witam wszystkich uczniów uczestników Turnusu teoretycznego dokształcania młodocianych pracowników w zawodzie: Kelner  w okresie: 25.05.2020 -19.06.2020 realizujących materiał nauczania w formie „nauczania  zdalnego na odległość”.

Tutaj znajduje się plan zajęć dla tego zawodu: PLAN ZAJEC KELNER

Obowiązkiem każdego ucznia jest systematyczne realizowanie materiałów zamieszczanych przez nauczycieli ze wszystkich przedmiotów objętych planem zajęć w formie wskazanej przez każdego nauczyciela.

Proszę również, w miarę możliwości, o realizowanie materiałów z poszczególnych przedmiotów w dniach i godzinach zgodnie z planem zajęć.

Systematyczne realizowanie zamieszczanych materiałów oraz udzielanie i wysyłanie odpowiedzi na pytania, sprawdziany będzie podstawą do zaliczenia Kursu i wystawienie ocen końcowych z poszczególnych przedmiotów.

Jeśli masz kontakt telefoniczny lub e-mailowy z koleżankami, kolegami którzy powinni być na tym Kursie, przypomnij im o tych wiadomościach i o czynnościach które powinni wykonać.

Dziękuję za wykonanie poleceń oraz życzę przyjemnej nauki. Pozdrawiam

Dyrektor ZPO Arkadiusz Królewicz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

 

Bezpieczeństwo i higiena pracy
Nauczyciel: Ewa Żak-Łebek
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kodeks_pracy_prezentacja_cz1
Wypaki_przy_pracy_cz2

Technologia gastronomiczna
Nauczyciel: Wiesława Kurek
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
KELNER Technologia_gastro_cz_1

 

Podstawy miksologii
Nauczyciel: Anna Śmierciak
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Podstawy Miksologii cz. 1
Podstawy Miksologii cz. 2

 

Obsługa kelnerska
Nauczyciel: Marta Kornecka
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kelner cz.1
Praca kelnera