Zajęcia na kursie będą odbywać się w terminie: od 25.01.2021 do 19.02.2021. w sposób zdalny, tj. wszystkie zajęcia odbywać się będą przez internet.
Plan zajęć: PLAN ZAJĘĆ CUKIERNIK 2
WAŻNE: Wytyczne dla uczniów realizujących naukę zdalną w CKZ Nr 2 w Olkuszu
TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ - mgr Barbara Gałuszka Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
TECHNIKA PROD CUKIERNICZEJ 1 TYDZIEŃ
Technika prod cukierniczej 2 tydzień
Technika prod. cukierniczej III tydzień
Technika prod. cukierniczej IV tydzień
TECHNOLOGIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ - mgr inż. Wiesława Kurek Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
TECHNOLOGIA KREMY 1 tydzień zajęć
TECHNOLOGIA PROD. CUKIERNICZEJ CZEŚĆ 2 Kremy produkowane na zimno
TECHNOLOGIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ część 3 SERNIKI
TECHNOLOGIA PROD CUKIERNICZEJ MASY CZ 4
TECHNOLOGIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ - mgr Anna Śmierciak Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Procesy produkcji półproduktów cukierniczych cz.1.
Dekorowanie wyrobów cukierniczych - zasady i techniki dekorowania wyrobów cukierniczych
Dekorowanie wyrobów cukierniczych - Tworzywa dekoracyjne
Procesy produkcji półproduktów cukierniczych cz. 2
Procesy produkcji półproduktów cukierniczych cz 3