CUKIERNIK II

foto1
Zapraszamy do Zespołu Placówek Oświatowych w Olkuszu
foto1
Ośrodek Dokształcania i Doskonalenia Zawodowego
foto1
Nowoczesne pracownie szkoleniowe
foto1
Bursa Szkolna
foto1
Sale konferencyjne

Zespół Placówek Oświatowych w Olkuszu

  • Zajęcia na kursie będą odbywać się w terminie: od 25.01.2021 do 19.02.2021. w sposób zdalny, tj. wszystkie zajęcia odbywać się będą przez internet. 

  • W trakcie nauczania zdalnego obowiązkiem ucznia jest stały kontakt z nauczycielami prowadzącymi zajęcia na kursie, zgodnie z poniższym planem zajęć (e-maile do nauczycieli prowadzących zajęcia podane są obok każdego przedmiotu).
  • Nauczyciele określą formy prowadzenia zajęć z uczniami i będą systematycznie przesyłać wszelkie materiały na e-maile uczniów oraz sprawdziany z przerabianego materiału.
  • W przypadku problemów z łączem internetowym, prosimy każdego ucznia o kontakt ze swoją macierzystą Szkołą w celu ustalenia formy i czasu korzystania ze szkolnej pracowni internetowej.

Plan zajęć: PLAN ZAJĘĆ CUKIERNIK 2

 WAŻNE: Wytyczne dla uczniów realizujących naukę zdalną w CKZ Nr 2 w Olkuszu 

 

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ - mgr Barbara Gałuszka           Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

TECHNIKA PROD CUKIERNICZEJ 1 TYDZIEŃ

Technika prod cukierniczej 2 tydzień 

Technika prod. cukierniczej III tydzień

 Technika prod. cukierniczej IV tydzień

 

TECHNOLOGIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ - mgr inż. Wiesława Kurek    Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

TECHNOLOGIA KREMY 1 tydzień zajęć

TECHNOLOGIA PROD. CUKIERNICZEJ CZEŚĆ 2 Kremy produkowane na zimno

TECHNOLOGIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ część 3 SERNIKI

TECHNOLOGIA PROD CUKIERNICZEJ MASY CZ 4

 

TECHNOLOGIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ - mgr Anna Śmierciak            Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

Procesy produkcji półproduktów cukierniczych cz.1.

Dekorowanie wyrobów cukierniczych - zasady i techniki dekorowania wyrobów cukierniczych

Dekorowanie wyrobów cukierniczych - Tworzywa dekoracyjne

Procesy produkcji półproduktów cukierniczych cz. 2

Procesy produkcji półproduktów cukierniczych cz 3